Doch nochmal "Trump", Part 5  No time for losers!
08.12.2020

Doch nochmal "Trump", Part 5 No time for losers!

Trump - an everlasting story ?

Nun also zum Glück nicht, mit diesem part 5 scheint's endgültig vorbei.

"No way, I'm the WINNER!"

Doesn't look like but...

- und es geht doch noch weiter: "Sources inside and outside the campaign say don’t expect President Trump to accept reality, he may never accept this reality of having lost the election" (one White House adviser).

White House correspondent KARL: "The whole Trump brand is based on being a winner and never losing, as Trump said himself “If you’re a loser, nobody’s gonna follow you.” Donald Trump has spent four years telling people literally not to believe what they see with their own eyes."

Und so akzeptiert er - Narziss, der nie, weder mit noch ohne Anstand, zu verlieren gelernt hat - auch vier Wochen nach der Wahl seine Niederlage nicht. Verliert über 60 gegen die Wahl angestrengt Prozesse ("not substantiated"), selbst vor 'seinem' Supreme Court. Feuert er nun mißliebige Mitglieder seiner Regierung und der Bundesverwaltung. Will er nicht nur schon verurteilte 'schlimme Finger' aus seiner Umgebung begnadigen, sondern vorbeugend auch die Mitglieder seiner Familie und, ja, den Drahtzieher von allem, sich selbst. "

"He knows what is waiting for him on the other side of Biden's inauguration - humiliation in front of the whole world, many civil lawsuits, State and Federal charges, asset seizure and prison." (Twitterkommentar)

Bemerkenswert: ca. 20 % seiner Tagesarbeitszeit hat Trump in den vergangenen 4 Jahren auf dem Golfplatz verbracht (wo er regelmäßig auf seiner Score Card geschummelt haben soll, weil er nicht einmal gegen sich selbst verlieren kann). "Nero fiddles, Trump plays golf, while the desaster takes its course". So prägt einer der pointiersten CNN-Kommentatoren, Don Lemon, diesen zum Ende passenden Satz: "Trump is angry about losing a job he isn't even doing."

Aktueller US-Zahlenstand übrigens:

Infizierte 16.368.000  Tote 299.000.

(Die Zahl der Toten entspricht vermutlich in etwa Trump's Anzahl an Puts in seiner Amtszeit.)

Beenden wir's mit CNN-Anchorman Chris Cuomo's Wutrede kurz vor Weihnachten:

"Trump is the worst president we have ever seen, period!"

“In the past 24 hours, this president has vetoed pay for the military, stalled relief for millions of you, and issued the most toxic tally of pardons we have ever seen...He has denied a pandemic, and he does not give a damn about anything but lying about it all and faking his own greatness. He is the worst we have ever seen....He was injected as a virus to make the system sick, and he has. And now we are on our knees in this country.”: